top of page
Seagulls

Astrid Kunzendorf

Jeg er eksamineret hatha-yogalærer (RYT-300) fra Taylormade Yoga i Canada med specifikt fokus på mennesker med traumer, PTSD og arbejdsrelateret stress. Desuden er jeg certificeret i Yoga Warriors for Beredskabet. Jeg har undervist siden 2012 og er medlem af Canadian Yoga Alliance.

 

Nervesystemet er en fællesnævner for os mennesker, og for os alle gælder det, at evnen til selvregulering til tider er ude af balance. Der er bl.a. her yogaen kan hjælpe. Som traume-sensitiv yoga lærer er jeg uddannet til at møde målgrupper, hvis nervesystemer er i uro i større eller mindre grad og af forskellige årsager. F.eks. har jeg undervist udsatte unge, kvinder med angst, paramedicinere, brandmænd og politibetjente, og jeg giver seva-yoga til kvindelige sexarbejdere med misbrugsproblematikker.

 

Jeg har mange års egen mindfulness praksis, og min certificering har jeg dels fra Dansk Mindfulness Akademi og dels fra University of Toronto, hvor jeg har modtaget træning og supervison af bl. a Deiky-Lee Oldershaw, Michele Chaban, Patricia Rockman, Zindel Segal, Craig Mackie og Louise Vælds, Her specialiserede jeg mig i anvendt mindfulness i uddannelsesmiljøer og arbejdede bl.a. med immigrantbørn med angst- og stressproblematikker og deres undervisere i forløb, hvor yoga og mindfulness var et af redskaberne til udvikling af sociale og emotionelle kompetencer.

 

Det, der rører mig mest i dette arbejde er at opleve mennesker i uro eller forandring vende hjem til egen krop og finde ro. Når de opdager for sig selv, at de gennem yoga og mindfulness kan skabe mere styrke, smidighed og balance. På måtten såvel som i livet.

 

bottom of page