Blødt, støt og roligt.

February 28, 2016

 

 

Foråret er ganske langsomt på vej. Blødt, støt og roligt. Lige som åndedrættet og som bølgerne på et stille hav. I det mindste er det, hvad vintergækken varsler. Liv, energi og glæde. Din egen energi og glæde kan du dyrke på måtten – i mine og dine egne gode hænder – og i godt selskab med andre.

 

Dette forår tilbyder jeg yoga kurser og workshops, der alle giver dig energi og glæde. Og styrke, balance og smidighed. På måtten og i livet. For eksempel kan du lære mere om yoga for angst- og stresstilstande, udforske yin yogaens ‘less is more’ pricipper, opleve stillinger som er gavnlige for graviditet og (gen)opdage yoga og meditation i intro-workshoppen, hvor vi udforsker fundamentale stillinger og langsomt bygger op.

 

Der er helt sikkert en workshop for dig!

 

6. Marts: Yoga for stress, 14-16

3. April: Yoga for gravide, 14-16

1. Maj: Intro til yoga og meditation, 13-16

29. Maj: Yin Yoga, 14-16

 

Desuden starter jeg et eftermiddagshold i Mindfulness Yoga, hvor der er fokus på 'det, der er' - vi observerer kropslige sansninger og sindets aktivitet i stillingerne udover at styrke og smidiggøre kroppen. Der er krydret med ekstra meditation i starten og slutningen af timen (se mere nedenfor). 

 

Alle workhsops og kurser foregår i dejlige, varme lokaler hos Mette i Styrke og Balance på Metalvej 7C i Roskilde. Du skal intet tage med dig, og for alle workshops gælder, at du ikke behøver at have erfaring med yoga. Yoga er for alle. Altid.

 

For 3-timers workshops er prisen 350, for en 2-timers er den 240 og udover fornyet energi, ro og glæde får du masser af mulighed for at praktisere yoga samt sunde, nærende snacks. Du kan tilmelde dig hos Astrid på 2521 9012 (og betale via MobilePay på dette nummer) eller du kan skrive til astrid@mind-the-moment.com.

 

“Yoga teaches us to cure what need not be endured and endure what cannot be cured.” (Mr. B. K. S. Iyengar)

Please reload

Featured Posts

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Recent Posts

February 28, 2016

Please reload

Archive
Please reload

Search By Tags
Please reload

Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

​© 2016 MindTheMoment.