top of page

Mindfulness Meditation

Med mindfulness meditation træner vi opmærksomhed. På tanker, følelser og kropsfornemmelser - såvel som opmærksomhed på omgivelser.

Der er ikke et mål i sig selv med mindfulness metoden, på den måde at forstå, at der ikke er et specialt resultat der skal komme ud af at praktisere mindfulness. Men positive bivirkninger af mindfulness meditation er mere nærvær og en øget opmærksomhed på øjeblikket lige nu.

 

Sagt på en lidt populær måde, så træner vi at komme tilstede lige nu og her og at stoppe op i automatiske tankerækker, tankemønstre, domme, vurderinger osv.

Mindfulness er at være til stede med fuld opmærksomhed lige her og lige nu. At have alle sanser åbne, og at være opmærksom på dine tanker, følelser og sanseindtryk. Uden at bedømme. Uden at vurdere det, du oplever. Bare registrere det, som det er. Og så slippe det uden at reagere på det.

 

Enkelt, og ikke altid nemt. 

Jeg underviser en-til-en sessioner samt 8-ugers hold, som kan skræddersys til forskellige målgrupper. Jeg har bl.a. erfaring med ledergrupper, mindfulness på arbejdspladsen, mødregrupper, stressramte, veteraner og misbrugere.  

Kontakt mig på 2521 9012 for at høre nærmere om et forløb, som passer jer. 

bottom of page