top of page

Astrid Kunzendorf

​Jeg har en mangeårig baggrund i uddannelsesbranchen med formidling, udvikling og ledelse i uddannelsesmiljøer som bl.a. forsvaret og læreruddannelsen. Det har altid været de menneskelige historier, som har optaget mig mest i mit arbejde. Jeg er nysgerrig på mennesker. Og på deres historier. På hvad det er, som driver os; hvad der låser os fast; hvad der kan gøre os mere smidige, følelsesmæssigt og mentalt; og hvordan vi kan få øje på de valg vi kan træffe for os selv i livet, som er gode for os. Så vi kan finde det, som føles godt og så vi kan leve et fuldt liv. 

 

Jeg er eksamineret gestaltterapeut, ICF-akkrediteret gestalt coach og systemisk coach, har arbejdet i over 10 år med mennesker i eksistentielle forandringer i forskellige kontekster: som gestaltterapeut i en-til-en samtalen, som gruppeterapeut og som supervisor for frivillige hos Røde Kors Q-net for kvinder på krisehjem. 

 

​Det vigtigste for mig som din terapeut er at skabe et trygt rum, hvor vi kan udforske, hvad der er rigtigt ved dig, snarere end hvad der er forkert ved dig. Sådan kan du begynde at leve og drømme igen. Det helt essentielle for mig er at støtte dig i at finde det, som føles godt fr dig, hvad end det er og hved end der måtte udfordre dig i dit liv. Jeg møder dig fra et sted med respekt, nysgerrighed og medfølelse og med et oprigtigt ønske om, at du kan leve et rigt og fuldt liv uanset hvad din situation er. 

bottom of page