top of page

                                              HVAD ER GESTALTTERAPI?

                                             

                                    ‘Når du bliver den, du er, sker forandringen.’

Jo tættere, du kommer på den, du i virkeligheden er, uden at beskytte dig med masser af ord, aktiviteter og travlhed, jo nemmere og mere ægte bliver dit liv.

 

Gestaltterapi tager udgangspunkt i det, der er dig og dit liv. Det er for dig, der ønsker at enkelte menneske, der ønsker at styrke egne ressourcer og integrere dem, så de bliver en naturlig del af din adfærd. Det sker i et forløb, hvor du genfinder troen på dig selv, genopdager dine indre styrker og tager ansvar for dit eget liv.  Et vigtigt element i terapien er at opdage hvad du gør, som giver dig ressourcer og hvad det er du gør, der forstyrrer i dit liv både omkring relationer, opgaver og projekter,. På den måde kan du igen få plads og energi til nyt.

Sammen undersøger vi, hvad der fylder lige nu, hvad du mærker i din krop og hvilke signaler den viser. Det kan være hjertebanken, ondt i hovedet, klamme hænder eller en klump i maven. Har du arbejdet for meget? Sover du dårligt om natten? Har du trænet for hårdt? Spiser du ikke regelmæssigt eller stresser du dit system? Kroppen vil reagerer på det ved at give dig tegn, du skal lytte til og tage alvorligt. Hvis du overhører dine kropssignaler i længere tid, kan du ende med depression, stress eller noget endnu mere alvorligt.

Hvorfor vælge Gestaltterapi?

  • Terapien er holistisk, og vi arbejder måde med tanker, følelser, adfærd og kroppen.

  • Det ene virker ikke uden det andet, og balancen mellem rationale og følelser er afgørende.

  • Du rydder op i dine gamle mønstre, der ikke længere er brugbare for dig.

  • Du begynder at tage ansvar for dit eget liv og handle på det, som er godt for dig.

  • Du bliver mere nærværende og i stand til at være direkte i kontakten til dine nærmeste.

ass.jpg
bottom of page