"                                               HVAD ER GESTALTTERAPI?

                                             

                                               ‘Når du bliver den, du er sker forandringen.’

Jo tættere, du kommer på den, du i virkeligheden er, uden at beskytte dig med masser af ord, aktiviteter og travlhed, jo nemmere og mere ægte bliver dit liv.

 

Gestaltterapi er en proces, der tager udgangspunkt lige der, hvor du er, når du starter et forløb. Et vigtigt element i terapien er bl.a. at afslutte alle de ting, der ligger og forstyrrer i dit liv både omkring relationer, opgaver og projekter, så du får plads og energi til nyt.

Krop og psyke skal være i balance

Sammen undersøger vi, hvad der fylder lige nu, hvad du mærker i din krop og hvilke signaler den viser. Det kan være hjertebanken, ondt i hovedet, klamme hænder eller en klump i maven. Har du arbejdet for meget? Sover du dårligt om natten? Har du trænet for hårdt? Spiser du ikke regelmæssigt eller stresser du dit system? Kroppen vil reagerer på det ved at give dig tegn, du skal lytte til og tage alvorligt. Hvis du overhører dine kropssignaler i længere tid, kan du ende med depression, stress eller noget endnu mere alvorligt.

Gestaltterapi tager udgangspunkt i det enkelte menneske, der ønsker at styrke egne ressourcer og integrere dem, så de bliver en naturlig del af din adfærd. Det sker i et forløb, hvor du genfinder troen på dig selv, genopdager dine indre styrker og tager ansvar for dit eget liv. 

Hvorfor vælge Gestaltterapi?

  • Terapien står for et holistisk menneskesyn, hvilket betyder, at kroppen og psyken skal spille sammen.

  • Det ene virker ikke uden det andet, og balancen mellem rationale og følelser er afgørende.

  • Du rydder op i dine gamle mønstre, der ikke længere er brugbare for dig.

  • Du begynder at tage ansvar for dit eget liv og handle på det, som er godt for dig.

  • Dine relationer vil opdage din forandring og begynder at reagere anderledes på dig, mens du bliver mere nærværende og i stand til at være direkte i kontakten til dem.

  • Du rydder op i det, der ikke virker for dig mere og mærker en lethed og klarhed – jo mere du tager dig selv alvorligt i processen.

ass.jpg